Velkommen til Quintrex Denmark.

Hos Quintrex Denmark går vi efter at opbygge den perfekte alu båd til dine behov. Quintrex produceres down under og er et solidt etableret mærke. Quintrex er en del af Telwater som har flere mærke under sig. Fælles for dem alle er aluminium. De laver ca. 10000 både årligt og sætter en ære i at lave det bedste produkt på markedet.


Manden bag

Mit navn er Anders Loft Sørensen og til daglig lever jeg af at være selvstændig tømrer og entreprenør, fiskeri er min hobby. Endvidere kan jeg nu skrive leverandør af Quintrex på cv'et.

I 2004 var jeg et år i Australien og der stiftede jeg bekendskab med en helt anden type båd end jeg havde set før herhjemme. 24 fods alubåde med kæmpe plane dæksarealer til at fiske fra med brede sider, så du kan stå oprejst og fast under fiskeri. Det der dog imponerede mig mest var sejle-egenskaberne på trods af deres lave vægt. Ingen bank i bølger og evnen til at kløve bølger i stedet for at fjolle rundt oven på dem. Jeg var så imporneret af konceptet at det skulle jeg bare have med hjem, men som alting idag er tingene bare ikke så ligetil. Så drømmebåden blev lagt lidt i glemme bogen.
 
Men så i sommeren 2011 hørte jeg om en svensker der importerede Quintrex til Europa, hvilket resulterede i, at jeg i det sene efterår 2011 rejste til Australien for at mødes med den svenske forhandler og prøve båden samt at se fabrikken. Båden blev testet i solskin, 8-10 m/s og 2.5 meter dønninger. Jeg var meget imponeret, og svært er det at beskrive. Bådens sejle-egenskaber skal opleves. Bundens dybe v-form gør sejlads i bølger til noget helt andet end det irritationsmoment, det er for mange idag. Samtidig er vægten kun 1230 kg for top-modellen 740 baltic med en 200 hk verado motor. Så den kan jo fragtes rundt på en 2000 kg total trailer med en stor stationcar.

Testbåden fremstod som en fuldblodet fiskemaskine, der bare ventede på at ræse ud gennem bølgerne til ens eget ynglings fiskested. Top-modellen er bygget til hardcore offshore fiskeri, men kan også bruges til fiskeri alle andre steder. Quintrex laver også mange andre både og det bedste ved dem er, at de alle er brede, lette, stabile og sejler godt i bølger. Jeg blev selvfølgelig også meget imponeret over at fange min første tun på test-turen, hvilket jeg ikke ligger skjul på nok var det sidste gram på vægtskålen.

Efter at være hjemvendt efter et tre-dages visit til den anden side, startede ventetiden. Havde det ikke været for en syg kaptajn på container skibet, jul, nytår og emsige havne arbejdere i Hamburg, så havde jeg haft den hjemme inden jul. Desværre blev det først hen i januar, at der stod en sprit ny 24 fods alubåd på adressen. Siden har jeg været meget på havet og jeg er stadig meget imponeret over sejle-egenskaberne.
 
Jeg har været på messe i Stockholm og efter at have haft efterhånden en del gode stunder med den svenske forhandler, er vi blevet gode venner og jeg har besluttet mig for at blive dansk forhandler af Quintrex. Efter min mening er der ikke nogen på det danske marked, der tilbyder alubåde til fiskeri med så flot finish og lækre og nyttige detaljer, som Quintrex.

Jeg elsker at snakke om fiskeri, både og alt der i mellem, så ring endelig eller kom over og sig hej, hvis du ser mig og båden. Vi kommer vidt omkring i Danmark.


Anders Loft Sørensen 
Quintrex Denmark
 

 
ModellerNyheder og EventsTilbehørOm Quintrex DenmarkTeam Anders Loft BlogKontaktMine Links